Premier Gen-X

01:54
Christer Karjalainen

Story

Tässä näytteessä soitetaan Premier Gen-X-settiä. Virveli taitaa myös olla Gen-X valuvanteilla. Hiukan "löysä" viritys, normaalikalvolla (Ambassador-tyyppinen), ilman demppiä. Bassorumpu on 20x16", ei reikää etukalvossa, eikä demppiä. Tomit Gen-X, myös Ambassador-tyyppiset kalvot ilman demppiä. Symbaalit Paiste Dark Energy, paitsi yksi jossa ProMarkin Rattler niittiefektin saamiseksi.

Kolmessa osassa: ensin perussoundeilla, ei geittejä eikä muita kikkailuja, sitten sama käsiteltynä kevyesti Sonar X2 Producerin prosessoreilla, ja lopuksi edelleen samaa soittoa, mutta tällä kertaa muokattu soundeja Drumagog 5:n rumpusoundeilla.  

Mikrofonit: 

BD: AKG D112 edessä, halpa dynaaminen nuijan vieressä ja subkick edessä* SD: AKG D1200 ja Neumann KM84 * Tomit: 2 kpl Shure SM57 pienille, 2 kpl Sennheiser e606 ja e609 isommille, lattiatomille AKG D112 * Hi-hat: Neumann KM84 * Overhead: Violet Flamingo Stereo FET * Huone: 2 kpl AKG Solid Tube

Äänitys Soundtracs Topaz Project 8-mikserin kautta 15 kanavan kautta RME Fireface 800:lle josta tietokoneelle Sonar X2 Producer-ohjelmalle. Faderit unity, gainit sen mukaan niin että äänitystasotasot ovat aivan lähellä 0.